Гра ШВИДКИЙ І СПРИТНИЙ
Додав: admin
Коментарів: 0
Додано: 4-09-2013, 11:15
ШВИДКИЙ І СПРИТНИЙ


Існує декілька варіантів цієї гри:

1. Шість-вісім стільців ставлять по кругу щільно один до іншого, сидіннями усередину. На них сідають учасники гри. Один (по долі) встає і йде в середину круга. Його місце вільне. По сигналу керівника той, що водить прагне сісти на цей стілець, але ті, що сидять переміщаються управо або вліво і заважають йому знайти вільне місце. Гравець, що не встиг пересунутися на сусідній стілець, змінює того, що водить, і гра продовжується.

2. Стільці ставлять по кругу, але спинками усередину. Учасники ігри, що стоять по кругу із зовнішнього боку, по сигналу керівника біжать управо (вліво), по свистку кожен прагне зайняти стілець. Але оскільки стільців менше, один гравець залишається без місця. Він вибуває, а з круга прибирають ще один стілець

3. Ця вправа розрахована на гравців з хорошою гнучкістю і відчуттям рівноваги. Гравець сідає на стілець, спираючись правою рукою об спинку, а лівою про сидіння. Він прагне піднятися на руках, підібгавши ноги, перенести їх між руками за стілець і, не зачепивши його, встати на підлогу.
Схожі матеріали:
Меню
Архів матеріалів
Популярні матеріали