Гра МЕТАЛЬНИКИ
Додав: admin
Коментарів: 0
Додано: 4-09-2013, 11:09
МЕТАЛЬНИКИ


Цю гру, що розвиває спритність і окомір, можна проводити в невеликому приміщенні.

Накидання кілець. Гравці накидають на кілочки або ніжки переверненого стільця гумові кільця або з фанери, діаметром 15—20 див. За попадання з 5—6 кроків в ближню мішень дають на 2 очки менше, ніж за влучний кидок в дальню. Можна зробити щит з кілочками, на якому написана кількість Очок. Виграє той, хто набере велику суму.

Інші варіанти гри. Двоє гравців встають в 8—10 кроках один від одного. Один кидає по черзі кільця у бік товариша, той ловить їх на витягнуту руку, не виходячи при цьому з обкресленого круга (обруча). Потім гравці міняються місцями.

Можна використовувати для гри пластмасові обручі. Гравець ловить їх руками, витягнутими вперед-вгору, долоні зчеплені, обручі проходять по тулубу і падають на підлогу. Метання мішечків. Для гри потрібно п'ять мішечків, наповнених наполовину піском або горохом. Кидають з 5—6 кроків на табурет, так щоб вони не впали на підлогу. Зробити це непросто: траєкторія польоту повинна бути досить крутою. Перемога присуджується по кількості влучних попадань.
Схожі матеріали:
Меню
Архів матеріалів
Популярні матеріали